KURUMSAL

alt

Profesyonel Ekip

İpekçi Bilgisayar web tasarımı konusunda kendi yazılımlarıyla çalışmalarını  sürdüren bir 'Web Teknolojileri' firmasıdır.Ana faaliyet konusu web sitesi hizmetleri olup, müşterilerinin talepleri doğrultusunda tanıtım ve reklam konusunda özel çözümler üretmektedir.

Faaliyet alanlarımız arasında; web tasarımı ve yazılımları, içerik yönetim sistemleri ve hizmetleri, firmaya özel yazılım uygulamaları, arama motoru optimizasyonu, içerik güncelleme, yazılım geliştirme, takip, analiz ve raporlama, pazar araştırması, web stratejileri oluşturma, e-katalog, banner tasarımları, fotoğraf çekimi, google adwords gibi hizmetler yer almaktadır.

Sektörde yılların getirdiği deneyimimiz ile ekonomik, esnek ve kaliteli hizmetler sunuyoruz..Hizmetlerimizi eğitimli çalışanlarımız ile birlikte geliştirmekteyiz.

Çalışmalarımızı "Önce Kalite" prensibiyle hazırlamaktayız. Ürünlerimizi hizmete hazırlar iken yayın aşamasından ve teslim etmeden önce ayrıntılı test ederek gözden geçirdikten sonra hizmete sunmaktayız.

İPEKCİ BİLGİSAYAR

Bilişim Teknolojileri olarak Firmanıza uygun Web Tasarım Çalışmasından sonra sitenizi yönetebileceğiniz Web Tasarım üzerine birde Web Yazılım sonrasında Sektörünüzde Arama motorlarında lider olmayı amaçlayan bir çalışma İsterseniz Seo Optimizasyonu ile sitenizi Sektör lideri yaparak kazancınızı daha fazla bir şekilde internet sayesinde çoğaltabilirsiniz.

alt
alt

Web Tasarım;

Alanında Uzman Ekip Arkadaşlarımız ile çalışmaktayız. Web Tasarım, Grafik Tasarım, Logo Tasarım, Kartvizit Tasarım gibi tasarım grafik işlerinde yıllarca kendilerini geliştirerek ve bir çok yerde eğitmenlik yapan arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuzdur.Sitenizdeki panel üzerinden kendiniz istediğiniz herşeyi yapabileceksiniz..Web Tasarımınız Ve Web Yazılımınız yapıldı Siteniz yayında , Arama Motoru Optimizasyonu yapılarak sitenizi sektörünüzde lider yaparak geliriniz önemli ölçüde arttırabilirsiniz.

Web Tasarım Çalışmanızı ardından da Web Yazılım çalışması ve sonrasında en son olarak Seo optimizasyonu çalışması yapılarak Web tasarımınızdan fayda sağlayabilirsiniz.Kalitemizin sırrı zamanında , kaliteli , düzgün ve disiplinli çalışmamızdır.Referanslarımız ,web tasarımı, grafik, seo, reklam hizmetleri ve hostingdir. Hostinglerimiz güvenli sunucularımızdan oluşmaktadır. Ayrıca SEO konusunda deneyimli ve lider olan bir ekibimiz bulunmaktadır.Grafik tasarımını profesyonel çalışanlarımız ile birlikte yapmaktayız. Tamamen size özel kendi yazılımlarımızı kullanıyoruz.