Kolay Yönetilebilir, Özelleştirilebilir Hazır Site Yazılımımız
Hazır site uygulamamız ile web sitenizi kolayca oluşturabilir, istediğiniz gibi düzenliyebilirsiniz. İçerik yönetim sistemiyle, Hızlı kurulum süresi ile  hemen web sitenizi oluşturun. Ekonomik bir çözüm olan dinamik website yönetim panelli sistemimizle sizde sitenizi oluşturun.
Web sitenizi kolay panel ile siz yönetin
SLİDER MODÜLÜ : Sliderlarla Sitenizi Hareketlendirin
Siteniz üzerinde sınırsız slider mevcuttur. Anasayfada üst kısımda büyük slider modülü ile istediğiniz kadar slider tek tıkla ekleyebilirsiniz. Yönetim panelinizden bu sliderları düzenleyebilir, dilerseniz sliderlerin görünmesini engelleyebilirsiniz.
Sayfalarınızı Güncelleyin
Hakkımızda, Referanslar gibi sayfalarınızı kimseden yardım almanıza gerek kalmadan kendiniz tek tıklamayla düzenleyebilir, resimler ekleyebilirsiniz. Böylelikle sayfalarınızın güncel kalmasını sağlayabilirsiniz.
Sınırsız Galeri Modülü : Galerinizle Ziyaretçilerinizi Etkileyin
Galeri sayfasına dilediğiniz kadar resim ekleyebilir ve resimleri kendi belirlediğiniz sıraya göre dizebilir ve ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.
İletişim ve Form Modülü ile Her Zaman Ulaşılabilir Kalın dilediğiniz gibi formlar oluşturun
İletişim sayfasında firmanıza ait adres, telefon, faks ve e-posta gibi bilgileri girebilirsiniz. Ayrıca iletişim formunuza gelen bilgiler form modülünden görebilir panelden kullanabilirsiniz.
Sınırsız Sayfa ve katagori
Ürünlerinizi Tanıtın
Firmanıza ait ürünleri yönetim panelinizden girebilir, ürünlere resimler ekleyebilir dilerseniz ürünlerinize ait birçok bilgiyi( fiyat, para birimi vs. ) müşterilerinize sunabilirsiniz.
Sosyal Medya Gücü
Ürünlerinizi Facebook ve Twitter üzerinde paylaşabilir, yada ziyaretçilerinizin paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede Sosyal Medya üzerinde tanınan bir firma olabilirsiniz.
Ürünlerinizin detaylarını resim slider ve bilgi ekleyerek güncelleyin :
Ayrıca bu özellik sayesinde Google arama motorunda aratıldığınız zaman, sayfalarınız sürekli güncel bilgilerinizle çıkacaktır. Buda arama motorlarında sizi 1 adım öne çıkarakacaktır.
Meta tag Modülü : Arama Motorlarında Hep Yer Alın
Hazır web site yazılımımızla tüm sayfalarınızın SEO ayarları otomatik olarak yapılır. Ayrıca meta tag modülü sayesinde dilediğiniz kelimeleri yazma yeri ile yazıp etiketlerinizi modül sayesinde anında ekleyip güncel olarak arama motorlarında cıkabilirsiniz.ürün, kategori, haber gibi girdiğiniz verilere anahtar kelimeler tanımlayarak SEO gücünüzü kendinizde arttırabilirsiniz.
Türkçe Panel Kolay Yöetilebilir :
Web sitenizin içeriğini kendinizin düzenleyebileceği gelişmiş yönetim paneli.
Hızlı Kurulum
Hemen yayına girebilecek şekilde tasarlanmış olan hazır web sitelerimiz,20 dakikada yayınlanabilir.özelleştirilebilir özelliğe sahiptir.
Dilediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz :
Kolay kullanım için özenle tasarlanmıştır. Browser uyumluluk , kolay gezilebilme, arama motorlarıyla uyumluluk!
Demo İçin Tel: 0 (216) 475 68 70 - Arayınız.
Panel İçin Tel: 0 (216) 475 68 70 - Arayınız.

WEB TASARIM   GRAFİK TASARIM    HAZIR SİTE & KOLAY SİTE    WEB SİTE OPTİMİZASYONU     KURUMSAL WEB SİTESİ